Read Sinisimmät silmät by Toni Morrison Free Online


Ebook Sinisimmät silmät by Toni Morrison read! Book Title: Sinisimmät silmät
The author of the book: Toni Morrison
Language: English
ISBN: 9513103617
ISBN 13: 9789513103613
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 24.27 MB
Edition: Tammi
Date of issue: 1994
Reader ratings: 5.9
Loaded: 137 times

Read full description of the books Sinisimmät silmät:Sinisimpien silmien tapahtumapaikkana on Toni Morrisonin kotikaupunki Ohion Lorain 1940-luvun alussa ja kertojana on pieni musta koulutyttö Claudia. Tarinan keskipisteenä on köyhä Breedloven perhe, jonka tytär Pecola on Claudian koulutoveri. Hyljeksitty ja kiusattu Pecola pitää itseään auttamattoman rumana. Hän ihailee yli kaiken Shirley Templeä ja rukoilee joka ilta, että saisi samanlaiset siniset silmät kuin tällä on; hän uskoo että silloin hänen ankea elämänsä muuttuisi kuin taikaiskusta.

Niin mahdoton kuin Pecolan toive onkin, se tavallaan toteutuu. Mutta tämä toteutuminen ei voi merkitä hänelle onnea vaan siinä huipentuu suunnaton murhenäytelmä, joka juontaa juurensa hänen omien vanhempiensa kohtaloista ja amerikkalaisen yhteiskunnan rakenteista ja arvostuksista. Tätä murhenäytelmää alleviivaa toistuva, stereotyyppinen kuva valkoisen amerikkalaisen malliperheen idyllistä.

Read Ebooks by Toni MorrisonRead information about the author

Ebook Sinisimmät silmät read Online! Toni Morrison (born Chloe Anthony Wofford), is an American author, editor, and professor who won the 1993 Nobel Prize in Literature for being an author "who in novels characterized by visionary force and poetic import, gives life to an essential aspect of American reality."

Her novels are known for their epic themes, vivid dialogue, and richly detailed African American characters; among the best known are her novels The Bluest Eye , Song of Solomon , and Beloved , which won the Pulitzer Prize for Fiction in 1988. In 2001 she was named one of "The 30 Most Powerful Women in America" by Ladies' Home Journal.
Ebooks PDF EpubAdd a comment to Sinisimmät silmät
Read EBOOK Sinisimmät silmät by Toni Morrison Online free

Download Sinisimmät silmät PDF: sinisimmt-silmt.pdf Sinisimmät silmät PDF