Read Ängeln by Tiffany Reisz Free Online


Ebook Ängeln by Tiffany Reisz read! Book Title: Ängeln
The author of the book: Tiffany Reisz
Language: English
ISBN: 9164074404
ISBN 13: 9789164074409
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 7.35 MB
Edition: Harlequin
Date of issue: December 2012
Reader ratings: 3.9
Loaded: 238 times

Read full description of the books Ängeln:Den ökända erotikaförfattaren och dominatrixen Nora Sutherlin gör något som går stick i stäv mot hennes natur – hon gömmer sig. Allt för att skydda sin älskare Søren, som plötsligt utsätts för en ingående medial granskning. Om hans sexuella böjelser upptäcks skulle det innebära en katastrof för hans liv och arbete. Nora ligger därför lågt hela sommaren, i en lantlig idyll med lyx och erotiska utsvävningar.

Hennes värd är den förmögne och ohämmade Griffin Fiske. Han är förtjust över att få Nora som gäst på sitt gods, inte minst när han möter hennes ressällskap. Michael är ung och oerfaren och vacker som en ängel. Han har snabbt blivit Noras skyddsling och under sommaren ska han genomgå sin utbildning hos henne – i att hantera smärta.

Visst njuter hon av sommarens uppdrag, men Noras tankar är på annat håll. Hon tänker på Søren, men också på en man från ett nära förflutet, en man med en mjukare sida. Kanske är det just det som gör att han skrämmer henne mest. Det är en sommar som ska bevisa den urgamla sanningen: att kärlek gör ont.

Read Ebooks by Tiffany ReiszRead information about the author

Ebook Ängeln read Online! Tiffany Reisz lives in Lexington, Kentucky with her husband (author Andrew Shaffer).


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Ängeln
Read EBOOK Ängeln by Tiffany Reisz Online free

Download Ängeln PDF: ngeln.pdf Ängeln PDF