Read Отмъстена любов by J.R. Ward Free Online


Ebook Отмъстена любов by J.R. Ward read! Book Title: Отмъстена любов
The author of the book: J.R. Ward
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 2.67 MB
Edition: Ибис
Date of issue: May 31st 2012
Reader ratings: 4.6
Loaded: 313 times

Read full description of the books Отмъстена любов:Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.

Ривендж е симпат, наркобарон и собственик на известен нощен клуб, който се посещава от богатите и тежко въоръжените. И именно тъмната му слава е причината да се обърнат към него с предложението да убие Рот, Слепия крал и водач на Братството на черния кинжал. Ривендж винаги е стоял настрана от братята, въпреки че сестра му е омъжена за един от тях, защото той крие смъртоносна тайна. Докато интриги във и извън Братството заплашват да разкрият истината за Ривендж, той се обръща към единствения източник на светлина в неговия мрачен свят – Елена.

Елена е жена вампир, недокосната от покварата на Ривендж, и единственото нещо, което стои между него и пълното му унищожение.

Read Ebooks by J.R. WardRead information about the author

Ebook Отмъстена любов read Online! J.R. Ward is the #1 New York Times bestselling author of numerous novels, including the Black Dagger Brotherhood series. She lives in the South her family.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Отмъстена любов
Read EBOOK Отмъстена любов by J.R. Ward Online free

Download Отмъстена любов PDF: otmstena-lyubov.pdf Отмъстена любов PDF