Read Blackmoore by Julianne Donaldson Free Online


Ebook Blackmoore by Julianne Donaldson read! Book Title: Blackmoore
The author of the book: Julianne Donaldson
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 666 KB
Edition: Könyvmolyképző
Date of issue: November 18th 2016
Reader ratings: 8.7
Loaded: 404 times

Read full description of the books Blackmoore:Kate ​​Worthington jól tudja, hogy soha nem mehet feleségül kiszemeltjéhez, ezért elhatározza, Indiába utazik, hogy megzabolázza nyughatatlan lelkét, és megszabaduljon kellemetlen családjától. Kotnyeles édesanyjának azonban más tervei vannak. Az asszony alkut köt Kate-tel: elutazhat Indiába, de csak akkor, ha egymás után három házassági ajánlatra is nemet mond.
Kate, hogy teljesítse a megállapodást, az impozáns Blackmoore-i kastélyba utazik, és kedves gyerekkori pajtásához, Henry Delafieldhez fordul segítségért.
Ám ha szívügyekről van szó, nincs helye alkudozásnak, és a legalaposabb tervek is dugába dőlhetnek. A zord, szeles észak-angliai partvidéken Kate végül kénytelen szembenézni az igazsággal, amit még saját maga előtt is titkolt.
Lehet, hogy éppen az a házassági ajánlat szabadítja meg a szenvedéseitől, amit feltett szándéka elutasítani?
Az 1820-as években játszódó Blackmoore igazi romantikus regény, egy fiatal nő magával ragadó története, aki komoly áldozatok árán tanulja meg, hogy a szívére kell hallgatnia.

„Lebilincselően hangulatos. leíró részek, a vibráló feszültség és a fordulatos cselekmény teljesen magukkal ragadják az olvasót.” (Publishers Weekly)

Read Ebooks by Julianne DonaldsonRead information about the author

Ebook Blackmoore read Online! Julianne Donaldson grew up as the daughter of a U.S. Air Force fighter pilot. She learned how to ski in the Italian Alps, visited East Berlin before the wall came down, and spent three years living next to a 500-year-old castle. After earning a degree in English, she turned her attention to writing. She writes historical romance when she is not busy with her four young children and husband. Edenbrooke is her first novel.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Blackmoore
Read EBOOK Blackmoore by Julianne Donaldson Online free

Download Blackmoore PDF: blackmoore.pdf Blackmoore PDF