Read Odana by Veronica Roth Free Online


Ebook Odana by Veronica Roth read! Book Title: Odana
The author of the book: Veronica Roth
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 27.30 MB
Edition: Naklada Ljevak
Date of issue: 2015
Reader ratings: 3.4
Loaded: 498 times

Read full description of the books Odana:Dugoočekivani posljednji nastavak trilogije autorice uspješnica Različita i Pobunjena

Samo jedna odluka
može te promijeniti
može te uništiti
može te odrediti...

Što ako je cijeli tvoj svijet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promijeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti napraviti neočekivane stvari?

Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje. No, nova otkrića i istine koje izlaze na vidjelo ponovno će zahtijevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju se suočiti s činjenicom da se njihov položaj u društvu promijenio, te oni koji su bili privilegirani to više nisu.

Ono što knjigu čini posebno zanimljivom jest odnos između Tris i Tobiasa i njihova neraskidiva ljubavna veza. Završni dio trilogije donosi odgovore na mnoga pitanja, kao i neočekivani rasplet priče.

Read Ebooks by Veronica RothRead information about the author

Ebook Odana read Online! Veronica Roth is from a Chicago suburb. She studied creative writing at Northwestern University, and wrote DIVERGENT (Katherine Tegen Books, May 2011) and INSURGENT (May 2012). The third and final book in The Divergent Trilogy, ALLEGIANT, will come out on October 22, 2013. In the meantime she will spend endless hours browsing Wikipedia in her pajamas as she eats corn flakes. (Or some other kind of bland breakfast cereal.)


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Odana
Read EBOOK Odana by Veronica Roth Online free

Download Odana PDF: odana.pdf Odana PDF