Read Adeno by Maija Haavisto Free Online


Ebook Adeno by Maija Haavisto read! Book Title: Adeno
The author of the book: Maija Haavisto
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 36.71 MB
Edition: Osuuskumma-kustannus
Date of issue: September 2016
Reader ratings: 3.8
Loaded: 187 times

Read full description of the books Adeno:”Minä luulin, että kaikkea tässä maailmassa voi hallita, mutta yhtäkkiä joku onkin alkanut viskoa noppia mihin sattuu.”

Carcassonne, Tamsk, Powball ja Centipede. Aava tietää kaiken peleistä. Hän on omistanut niille elämänsä ja koko talonsa alakerran, vaikka pelaaminen on mennyt muodista jo vuosikymmeniä sitten. Strategioiden ja huijauskoodien tunteminen ei kuitenkaan auta, jos huomaa olevansa mukana pelissä, jossa panoksena on oma ja ystävien terveys.

Maija Haaviston romaani vie lukijan 2050-luvun Helsinkiin ja sieltä kauas pohjoiseen hyytävän kylmyyden keskelle, aikaan, jolloin kaikki ovat terveitä ja pitkäikäisiä… ainakin niin kauan kuin noudattavat sääntöjä.

Read Ebooks by Maija HaavistoRead information about the author

Ebook Adeno read Online! I am a Finnish author, translator, medical writer, journalist and playwright, focusing primarily on writing both fiction and non-fiction (from both medical and social perspectives) about chronic illnesses. I invented the genre "cripfic" to describe my first three novels: a genre where disabled people are seen neither as villains nor inspiring heroes, but normal people with normal dreams and faults.

I am very much looking to sell translation rights of my books!


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Adeno
Read EBOOK Adeno by Maija Haavisto Online free

Download Adeno PDF: adeno.pdf Adeno PDF