Read Amikor megismertelek by Cecelia Ahern Free Online


Ebook Amikor megismertelek by Cecelia Ahern read! Book Title: Amikor megismertelek
The author of the book: Cecelia Ahern
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 315 KB
Edition: Athenaeum
Date of issue: April 10th 2015
Reader ratings: 5.4
Loaded: 344 times

Read full description of the books Amikor megismertelek:Jasmine két dologhoz ért: profi üzletasszony és odaadó testvér. Ám amikor váratlanul elveszíti a munkáját, törékeny nővére pedig kezdi önállóan bontogatni a szárnyait, rá kell ébrednie, hogy nem tudja, merre halad az élete.
Álmatlan éjszakáin az ablakból figyeli a szomszéd sztár-DJ és családapa részeg randalírozását: Matt is munkanélkülivé vált, amikor a talkshow-jában egy szilveszteri pajzán tréfa nem úgy sült el, ahogy tervezte.
Jasmine-nak minden oka megvan rá, hogy utálja Mattet, és úgy tűnik, az érzés kölcsönös, a két ember útjai azonban visszavonhatatlanul keresztezték egymást. Az évszakok múlásával pedig nem csak a kertészkedésbe temetkező Jasmine udvara lesz egyre pompázatosabb: egy valószerűtlen barátság és egy bimbózó szerelem is bekopogtat hősnőnk ajtaján.
Cecelia Ahern legújabb története elgondolkodtató, bájos és felemelő, megnevettet és könnyekre fakaszt, és legfőképp emlékeztet minket arra, hogy az életet élni érdemes.

Read Ebooks by Cecelia AhernRead information about the author

Ebook Amikor megismertelek read Online! Cecelia Ahern was born and grew up in Dublin. She is now published in nearly fifty countries, and has sold over twenty-five million copies of her novels worldwide. Two of her books have been adapted as films and she has created several TV series.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Amikor megismertelek
Read EBOOK Amikor megismertelek by Cecelia Ahern Online free

Download Amikor megismertelek PDF: amikor-megismertelek.pdf Amikor megismertelek PDF