Read Heikosti Positiivinen by Anna-Leena Härkönen Free Online


Ebook Heikosti Positiivinen by Anna-Leena Härkönen read! Book Title: Heikosti Positiivinen
The author of the book: Anna-Leena Härkönen
Language: English
ISBN: 951117150X
ISBN 13: 9789511171508
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 548 KB
Edition: Otava
Date of issue: 2001
Reader ratings: 7.4
Loaded: 387 times

Read full description of the books Heikosti Positiivinen:Olen lukenut Härköseltä kaksi teosta ja molemmissa kirjoitustyyli on sekä ihastuttanut että vihastuttanut. Lauseet ovat lyhyitä, jopa töksähteleviä, kirjat nopealukuisia ja teema aina hyvin minäkeskeinen, tavallaan vihainen ja jotenkin angstinen.

Heikosti positiiviseen tyyli kuitenkin sopi, koska kyseessä oli yltiörehellinen kuvaus raskaudesta, äidiksi tulemisesta sekä sen kauheksista ja vaikeuksista. Härkönen onnistuu kirjoittamaan masennuksen auki vähillä sanoilla juuri niin, että sen voi melkein tuntea itse.

Tämän takia annan vielä Häräntappoaseellekin mahdollisuuden.

Read Ebooks by Anna-Leena HärkönenRead information about the author

Ebook Heikosti Positiivinen read Online! ENG: Anna-Leena Härkönen works as a writer and an actor, having acted as a scriptwriter too. Her works have been adapted into movies and plays, and Häräntappoase has been made into a television series of six episodes, too.

FI: Anna-Leena Härkönen on syntynyt 10.4.1965 Limingassa, kirjoittanut ylioppilaaksi vuonna 1985, opiskellut Teatterikorkeakoulussa ja Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitoksella ja valmistunut näyttelijäksi 1989. Anna-Leena Härkönen asuu Helsingissä ja toimii vapaana kirjailijana ja näyttelijänä.

Anna-Leena Härkönen on teini-ikäisestä alkaen kuulunut kulttuurielämämme huippuihin niin kirjailijana, käsikirjoittajana kuin näyttelijänäkin. Hänen esikoisteoksensa Häräntappoase palkittiin J. H. Erkon rahaston palkinnolla vuoden 1984 parhaana esikoisteoksena. Lisäksi hän on saanut muun muassa Kiitos kirjasta -mitalin 1985, Oulun läänin taidepalkinnon 1985 sekä Suuren suomalaisen kirjakerhon tunnustuspalkinnon vuosina 1991, 1994 ja 1998.

Härkösen teoksista on tehty useita elokuva- ja näytelmäsovituksia. Häräntappoase on esitetty kuusiosaisena televisiosarjana, ja siitä on tehty useita näyttämösovituksia eri puolilla Suomea. Käsikirjoittaja Tove Idström ja ohjaaja Claes Olsson tekivät Akvaariorakkautta-teoksen pohjalta kiitetyn kokoillan elokuvan.

Anna-Leena Härkösen monipuoliseen näyttelijänuraan mahtuu rooleja niin teatterinäyttämöillä, tv-draamoissa kuin elokuvissakin. Hän on myös käsikirjoittanut näytelmiä, tv-sarjoja ja elokuvia muassa suositun ja palkitun Vuoroin vieraissa -televisiosarjan (yhdessä Pekka Milonoffin kanssa) ja elokuvan Onnen varjot.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Heikosti Positiivinen
Read EBOOK Heikosti Positiivinen by Anna-Leena Härkönen Online free

Download Heikosti Positiivinen PDF: heikosti-positiivinen.pdf Heikosti Positiivinen PDF