Read Noget om Vitus by Sigurd Hartkorn Plaetner Free Online


Ebook Noget om Vitus by Sigurd Hartkorn Plaetner read! Book Title: Noget om Vitus
The author of the book: Sigurd Hartkorn Plaetner
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 7.92 MB
Edition: Gyldendal
Date of issue: May 20th 2015
Reader ratings: 3.4
Loaded: 499 times

Read full description of the books Noget om Vitus:Vitus spiser for mange frysepizzaer og ryger for mange smøger. Han sejler planløst rundt, fordi han gemmer på en dyster hemmelighed, som kun to mennesker kender til. Livet bliver ikke lettere, da hans kæreste, Sara, fortæller ham, at hun er gravid og har tænkt sig at beholde barnet. På flugt fra virkeligheden ender han til en fest, hvor han møder Emma, der flår ilten ud af hans mellemgulv og tænder et lys i horisonten. Sammen bevæger de to sig ud på en rejse, der afvæbner Vitus, så han endelig formår at se sine dæmoner i øjnene. Bedst som det hele er ved at falde på plads, tager Emma ham med ud på en sindssyg køretur midt om natten og fortæller ham noget, der river hans verden ned til grunden og får altafgørende betydning for hans fortid. Og fremtid.

Read Ebooks by Sigurd Hartkorn PlaetnerRead information about the author

Ebook Noget om Vitus read Online! Sigurd Hartkorn Plaetner, født 1989, er dansk forfatter, freelance skribent, foredragsholder og debattør.

I 2012 debuterede Sigurd Hartkorn Plaetner med bogen FOLK MED BEGGE BEN PÅ JORDEN HÆNGER PÅ TRÆERNE. Det var en samling af essays, satire, grublerier, dagbogsnotater, dokumentar og lyrik. I 2015 havde Sigurd Hartkorn Plaetners sin romandebut med NOGET OM VITUS.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Noget om Vitus
Read EBOOK Noget om Vitus by Sigurd Hartkorn Plaetner Online free

Download Noget om Vitus PDF: noget-om-vitus.pdf Noget om Vitus PDF