Read Ukus poljupca zanosne Sovinjon by Heather Heyford Free Online


Ebook Ukus poljupca zanosne Sovinjon by Heather Heyford read! Book Title: Ukus poljupca zanosne Sovinjon
The author of the book: Heather Heyford
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 559 KB
Edition: Amoreta
Date of issue: August 2016
Reader ratings: 7.1
Loaded: 193 times

Read full description of the books Ukus poljupca zanosne Sovinjon:Polja lavande i nepregledni vinogradi, pomireni dubokim osećanjima.

Sovinjon Sen Pjer je uvek bila veoma ambiciozna. Lako je mogla da živi na visokoj nozi zahvaljujući porodičnom bogatstvu, ali završila je prava i počela da radi u maloj advokatskoj firmi. Njen život je bio uredan i sređen isto kao i zavidna kolekcija malih crnih haljina koje je imala, a njoj je sve to u potpunosti odgovaralo. Međutim, s vremena na vreme, žudela je Sofi da okusi i topli zagrljaj ljubavi.

Nakon slučajnog susreta sa Estebanom Moralesom, sinom nekada najvećeg rivala njenog oca Ksavijera, nešto se budi u zanosno lepoj Sofi. Možda je to njegova posvećenost zemlji i gajenju lavande, koja se poklapa s njenom ljubavlju prema parfemima, možda vitak stas, ali u ovom zgodnom čoveku postoji nešto čemu ona jednostavno ne može da odoli.

Oboje znaju da su njihove porodice u ratu, da ih mnogo toga razdvaja. Ono što Sofi i Esteban osećaju jedno prema drugom na velikim je iskušenjima, ali osećanja imaju poslednju reč.

Read Ebooks by Heather HeyfordRead information about the author

Ebook Ukus poljupca zanosne Sovinjon read Online! Heather Heyford writes contemporary romance novels set in the wine country, where she visits frequently to drink pinot noir—er, research books.

Heather sold her first romance series in 2014 to Kensington Publishing’s then-new digital imprint, Lyrical Press. After gaining a following in digital, her first mass market paperback series will launch in early 2018 with The Sweet Spot, a contemporary love story set in Oregon’s Willamette Valley.

She is represented by the Nancy Yost Literary Agency.

For publicity inquiries please contact Michelle Addo, Kensington Publishing Corp. Maddo@KensingtonBooks.com 212 407-1571

Live abcTV interview: http://bit.ly/2eSP4Aj

visit HeatherHeyford.com
Latest news: tinyletter/HeatherHeyford.com
Facebook * Pinterest

Kisses Sweeter Than Wine is available for pre-order in print and ebook!! http://bit.ly/2umDtDX


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Ukus poljupca zanosne Sovinjon
Read EBOOK Ukus poljupca zanosne Sovinjon by Heather Heyford Online free

Download Ukus poljupca zanosne Sovinjon PDF: ukus-poljupca-zanosne-sovinjon.pdf Ukus poljupca zanosne Sovinjon PDF