Read Häräntappoase by Anna-Leena Härkönen Free Online


Ebook Häräntappoase by Anna-Leena Härkönen read! Book Title: Häräntappoase
The author of the book: Anna-Leena Härkönen
Language: English
ISBN: 9511178873
ISBN 13: 9789511178873
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 412 KB
Edition: Otava
Date of issue: 2005
Reader ratings: 7.9
Loaded: 478 times

Read full description of the books Häräntappoase:Alpo Korvalla on suuret suunnitelmat tulevaa kesälomaa varten. Koulujen loputtua selviää kuitenkin, että äiti on luvannut Alpon apupojaksi sukulaisten maatilalle koko heinäkuuksi. Se siitä sitten, ei muuta kuin jumalan selän taakse säälittävien serkkujen luokse johonkin Torvenkylään, missä ei varmasti tapahdu koskaan mitään. Tai niin Alpo luulee. Vaan kuinkas käykään, kun kuvaan astuu Hurmeen Kerttu...

Härkönen on osunut teinipoika-Alpon kuvailussa niin ytimeen, että välillä on pakko nauraa ääneen. Nuorten juttuja on hauska seurailla ulkopuolisena ja todeta, että tuollaistahan se just oli. Kaiken kaikkiaan osuva teos, omaperäisesti kirjoitettuna.

Read Ebooks by Anna-Leena HärkönenRead information about the author

Ebook Häräntappoase read Online! ENG: Anna-Leena Härkönen works as a writer and an actor, having acted as a scriptwriter too. Her works have been adapted into movies and plays, and Häräntappoase has been made into a television series of six episodes, too.

FI: Anna-Leena Härkönen on syntynyt 10.4.1965 Limingassa, kirjoittanut ylioppilaaksi vuonna 1985, opiskellut Teatterikorkeakoulussa ja Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitoksella ja valmistunut näyttelijäksi 1989. Anna-Leena Härkönen asuu Helsingissä ja toimii vapaana kirjailijana ja näyttelijänä.

Anna-Leena Härkönen on teini-ikäisestä alkaen kuulunut kulttuurielämämme huippuihin niin kirjailijana, käsikirjoittajana kuin näyttelijänäkin. Hänen esikoisteoksensa Häräntappoase palkittiin J. H. Erkon rahaston palkinnolla vuoden 1984 parhaana esikoisteoksena. Lisäksi hän on saanut muun muassa Kiitos kirjasta -mitalin 1985, Oulun läänin taidepalkinnon 1985 sekä Suuren suomalaisen kirjakerhon tunnustuspalkinnon vuosina 1991, 1994 ja 1998.

Härkösen teoksista on tehty useita elokuva- ja näytelmäsovituksia. Häräntappoase on esitetty kuusiosaisena televisiosarjana, ja siitä on tehty useita näyttämösovituksia eri puolilla Suomea. Käsikirjoittaja Tove Idström ja ohjaaja Claes Olsson tekivät Akvaariorakkautta-teoksen pohjalta kiitetyn kokoillan elokuvan.

Anna-Leena Härkösen monipuoliseen näyttelijänuraan mahtuu rooleja niin teatterinäyttämöillä, tv-draamoissa kuin elokuvissakin. Hän on myös käsikirjoittanut näytelmiä, tv-sarjoja ja elokuvia muassa suositun ja palkitun Vuoroin vieraissa -televisiosarjan (yhdessä Pekka Milonoffin kanssa) ja elokuvan Onnen varjot.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Häräntappoase
Read EBOOK Häräntappoase by Anna-Leena Härkönen Online free

Download Häräntappoase PDF: hrntappoase.pdf Häräntappoase PDF