Read Tamo gde pripadamo by Emily Giffin Free Online


Ebook Tamo gde pripadamo by Emily Giffin read! Book Title: Tamo gde pripadamo
The author of the book: Emily Giffin
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 751 KB
Edition: Laguna
Date of issue: December 9th 2015
Reader ratings: 7.6
Loaded: 444 times

Read full description of the books Tamo gde pripadamo:Nezaboravna priča o odanosti, čežnji i ljubavi i o susretu dve žene koje će tek kroz svoje poznanstvo smoći snage da upoznaju sebe.

Merijen Koldvel je tridesetšestogodišnja televizijska producentkinja potpuno zadovoljna svojim životom u Njujorku. Ima uspešnu karijeru i partnera kojeg voli – šta bi joj više trebalo? Ubedila je sve, uključujući i sebe, da joj je život upravo onakav kakav želi da bude.

Jedne noći, kada joj Kirbi Rouz pokuca na vrata, Merijen će upoznati osamnaestogodišnju devojku sa ključem koji otvara Merijeninu namerno skrivanu prošlost. Od trenutka kada se Kirbi pojavi na njenom kućnom pragu, Merijenin savršeno izgrađeni svet biće do srži uzdrman jer će se pojaviti serćanja na strastvenu ljubavnu vezu iz mladosti koji prete da ugroze sve što je određuje.

Prerano sazrelu i odlučnu Kirbi ovaj susret će uvesti u svet odraslih i nakon brojnih gorkoslatkih događaja ona će morati iznova da sagleda šta joj donosi budućnost i kakva je njena porodica.

Kroz potragu za onom jednom stvari koja nedostaje u njihovim životima obe žene shvatiće da tamo gde pripadamo često jeste tamo gde smo najmanje očekivali da se nađemo – mesto koje smo možda želeli da zaboravimo, ali koje srce pamti zauvek.

Read Ebooks by Emily GiffinRead information about the author

Ebook Tamo gde pripadamo read Online!
Emily Giffin is a graduate of Wake Forest University and the University of Virginia School of Law. After practicing litigation at a Manhattan firm for several years, she moved to London to write full time. The author of seven New York Times bestselling novels, The One & Only, Something Borrowed, Something Blue, Baby Proof, Love The One You're With, Heart of the Matter, and Where We Belong, she lives in Atlanta with her husband and three children.

Her eighth novel, FIRST COMES LOVE, will be released on June 28th, 2016.

Website: www.emilygiffin.com

Facebook: http://www.facebook.com/EmilyGiffinFans

Twitter: https://twitter.com/emilygiffin

Instagram: http://www.instagram.com/emilygiffina...


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Tamo gde pripadamo
Read EBOOK Tamo gde pripadamo by Emily Giffin Online free

Download Tamo gde pripadamo PDF: tamo-gde-pripadamo.pdf Tamo gde pripadamo PDF