Read Jeg æder mig selv som lyng by Olga Ravn Free Online


Ebook Jeg æder mig selv som lyng by Olga Ravn read! Book Title: Jeg æder mig selv som lyng
The author of the book: Olga Ravn
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 479 KB
Edition: Gyldendal
Date of issue: 2012
Reader ratings: 5.3
Loaded: 255 times

Read full description of the books Jeg æder mig selv som lyng:Jeg havde enormt store problemer med denne digtsamling. Dette skyldes især den første del, der ganske rigtigt hedder "grammatisk ubehag". Det var virkelig ikke rart at læse; forvirrende og alt for abstrakt for min smag.

Det der står allerskarpest for mig, er, titeldigtet "Jeg æder mig selv som lyng" og digtet "En hvid kan nægte at blive afbleger". De er skrevet i digtform, indeholder enormt smukke og velskrevne billeder, og formår at få mig til at tænke.

Olga Ravn bruger meget fine ord i sin rodebutik, hvilket er derfor, hun får to stjerner!

Read Ebooks by Olga RavnRead information about the author

Ebook Jeg æder mig selv som lyng read Online! Olga Ravn (Født:. 27. februar 1986) er en dansk forfatter, kritiker, oversætter og redaktør. Hun er uddannet fra Forfatterskolen fra 2008-2010 og har læst Litteraturvidenskab på Københavns Universitet.

Sideløbende med sin forfattergerning, fungerer Olga Ravn som redaktør ved Gyldendal og som litteraturkritiker for bl.a. Politiken og Dagbladet Information.
Hun har, sammen med Mette Mostrup, lavet en nyoversættelse af Sylvia Plaths roman "Glasklokken". Olga Ravn står også bag Tove Ditlevsen-bogen, "Jeg ville være enke og jeg ville være digter", der samler en række af Ditlevsens klummer, kommentarer, essays og brevkassesvar. Og så har hun i flere år været tilknyttet som underviser på Testrup Højskoles skrivelinje, hvor hun også selv har gået.

Ebooks PDF EpubAdd a comment to Jeg æder mig selv som lyng
Read EBOOK Jeg æder mig selv som lyng by Olga Ravn Online free

Download Jeg æder mig selv som lyng PDF: jeg-der-mig-selv-som-lyng.pdf Jeg æder mig selv som lyng PDF