Read Vain puoliksi kuningas by Joe Abercrombie Free Online


Ebook Vain puoliksi kuningas by Joe Abercrombie read! Book Title: Vain puoliksi kuningas
The author of the book: Joe Abercrombie
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 25.69 MB
Edition: Jalava
Date of issue: February 5th 2016
Reader ratings: 3.1
Loaded: 352 times

Read full description of the books Vain puoliksi kuningas:»Vannoin, että kostan isäni murhaajille. Saatan olla vain puoliksi mies, mutta vannoin täyden valan.»

Prinssi Yarvi on vannonut voittavansa takaisin valtaistuimen, jolle hän ei koskaan halunnut nousta. Sitä ennen hänen on kuitenkin kestettävä julmuuksia, kahleita ja Särkyneen meren purevia vesiä. Ja hänen on tehtävä se kaikki yhdellä kädellä.

Raajarikkona syntynyt, pelätyn kuningasisänsä väheksymä Yarvi on yksin maailmassa, jossa voima ja kylmäverisyys hallitsevat. Hän ei pysty pitelemään kilpeä eikä heilauttamaan kirvestä, joten hänen ainoa vaihtoehtonsa on taistella päällään.

Yarvi kokoaa avukseen joukon muita hylkiöitä ja huomaa, että näistä on hänelle enemmän hyötyä kuin minkään hovin ylimystöstä olisi. Mutta ystävienkin tuella näyttää siltä, että Yarvin taival voi päättyä ennen kuin se edes pääsee alkuunsa…

Read Ebooks by Joe AbercrombieRead information about the author

Ebook Vain puoliksi kuningas read Online! Joe Abercrombie was educated at Lancaster Royal Grammar School and Manchester University, where he studied psychology. He moved into television production before taking up a career as a freelance film editor. During a break between jobs he began writing The Blade Itself in 2002, completing it in 2004. It was published by Gollancz in 2006 and was followed by two other books in The First Law Trilogy, Before They Are Hanged and Last Argument of Kings. He currently lives and works in London with his wife and daughter. In early 2008 Joe Abercrombie was one of the contributors to the BBC Worlds of Fantasy series, alongside other contributors such as Michael Moorcock, Terry Pratchett and China Mieville.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Vain puoliksi kuningas
Read EBOOK Vain puoliksi kuningas by Joe Abercrombie Online free

Download Vain puoliksi kuningas PDF: vain-puoliksi-kuningas.pdf Vain puoliksi kuningas PDF