Read Pomoćnice by Kathryn Stockett Free Online


Ebook Pomoćnice by Kathryn Stockett read! Book Title: Pomoćnice
The author of the book: Kathryn Stockett
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF, Epub, DOCx, TXT
The size of the: 852 KB
Edition: Buybook, Sarajevo
Date of issue: March 2010
Reader ratings: 8.3
Loaded: 420 times

Read full description of the books Pomoćnice:Dvadesetdvogodišnja Skeeter se upravo vratila kući nakon što je diplomirala na univerzitetu Ole Miss u Mississippiju. Tačno je da ima diplomu, ali godina je 1962. u Mississipiju i njena majka neće biti zadovoljna sve dok ne vidi prsten na njenoj ruci. Skeeter je obično nalazila utjehu kod voljene kućne pomoćnice Constantine, žene koja ju je odgojila, ali Constantine je nestala i niko ne želi reći Skeeter gdje se ona nalazi.

Aibileen je kućna pomoćnica, crnkinja, mudra, dostojanstvena žena koja upravo odgaja sedamnaesto bjelačko dijete. Posvećena je maloj djevojčici za koju se brine, mada zna da im objema srce može biti slomljeno.

Read Ebooks by Kathryn StockettRead information about the author

Ebook Pomoćnice read Online! Kathryn Stockett was born and raised in Jackson, Mississippi. After graduating from the University of Alabama with a degree in English and creative writing, she moved to New York City, where she worked in magazine publishing for nine years. She currently lives in Atlanta with her husband and daughter. She is working on her second novel.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Pomoćnice
Read EBOOK Pomoćnice by Kathryn Stockett Online free

Download Pomoćnice PDF: pomonice.pdf Pomoćnice PDF